Nέα

  • 26.03.2019

    Η εταιρεία μας με χαρά ανακοινώνει την συμμετοχή της με εκθεσιακό Stand στο "8ο Πανελλήνιο Συνέδριο" για τις "Διαταραχές του Ύπνου στην Καθημερινή Ιατρική Πράξη" που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Απριλίου 2019 στο Πολεμικό Μουσείο. περισσότερα »
  • 18.04.2018

    Η εταιρεία μας με χαρά ανακοινώνει την συμμετοχή της με εκθεσιακό Stand στο "7ο Πανελλήνιο Συνέδριο" για τις "Διαταραχές του Ύπνου στην Καθημερινή Ιατρική Πράξη" που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Απριλίου 2018 στο Πολεμικό Μουσείο. περισσότερα »

Τηλέφωνο άμεσης εξυπηρέτησης

Για επείγοντα περιστατικά που αφορούν επιπλέον σε οξυγονοθεραπεία ή χρήση συσκευής νεφέλωσης φαρμάκων (νεφελοποιητής), επικοινωνήστε στο τηλέφωνο:

Εταιρεία

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1992 στον τομέα της διανομής, εμπορίας, εκμίσθωσης & τεχνικής υποστήριξης ιατροτεχνολογικών προιόντων για την διάγνωση, διαχείριση και την κατ' οίκον θεραπεία ασθενών που πάσχουν από διάφορους τύπους αναπνευστικών παθήσεων, οι οποίες λαμβάνουν χώρα ειδικότερα κατά την διάρκεια του ύπνου. Πιο συγκεκριμένα, εξειδικεύεται στον τομέα των αναπνευστικών συσκευών θετικής πίεσης (CPAP) για την θεραπεία του συνδρόμου άπνοιας στον ύπνο (ΣΑΥ), εναλλασσόμενης θετικής πίεσης(Βi-level) για περιπτώσεις αναπνευστικής ανεπάρκειας, αναπνευστήρες πίεσης-όγκου (volume ventilators) για σοβαρότατες περιπτώσεις πλήρους αναπνευστικής αδυναμίας και σερβοαναπνευστήρες(servo-ventilators) για περιπτώσεις συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας, παρουσία συνδρόμου κεντρικών απνοιών τύπου Cheyne-Stokes.

Επεξήγηση ιατρικών όρων

Η πιο συχνή από τις πνευμονικές παθήσεις είναι το σύνδρομο άπνοιας στον ύπνο (ΣΑΥ), το οποίο χαρακτηρίζεται από συχνές παύσεις της αναπνοής κατά την διάρκεια του ύπνου επειδή κλείνουν οι αεραγωγοί στο φάρυγγα. Το ΣΑΥ είναι ένας πολύ σοβαρός παράγοντας κινδύνου για υπέρταση, καρδιαγγειακές παθήσεις και εγκεφαλικά επεισόδια με σημαντικό ποσοστό έμμεσων θανάτων. Έντονο ροχαλητό, πονοκέφαλοι, πρωινή κόπωση και υπερβολική υπνηλία κατά την διάρκεια της ημέρας είναι τα πλέον συνηθισμένα συμπτώματα του ΣΑΥ. H παχυσαρκία, το σχήμα και μέγεθος του φάρυγγα, η ρινική απόφραξη, το κάπνισμα, το αλκοόλ και τα υπνωτικά φάρμακα είναι μεταξύ των αιτίων του ΣΑΥ, η πλέον αποτελεσματική θεραπεία για το οποίο είναι η εφαρμογή συνεχούς θετικής πίεσης αέρα μέσω των αεραγωγών (CPAP). Κατά την θεραπεία CPAP, μία συσκευή παρέχει συνεχή ροή αέρα μέσω μίας μάσκας, η οποία προσαρμόζεται στην μύτη με αποτέλεσμα η πίεση του αέρα να κρατάει το φάρυγγα ανοικτό κατά την διάρκεια του ύπνου.


Συνεργασίες

Από το 1993, η εταιρεία μας είναι επίσημος διανομέας στην Ελλάδα του Αυστραλιανού οίκου ResMed LTD, του μεγαλύτερου κατασκευαστή παγκοσμίως καινοτόμων ιατροτεχνολογικών προιόντων για την διάγνωση, θεραπεία και διαχείριση ασθενών που πάσχουν από αναπνευστικές διαταραχές κατά τον ύπνο. Ήταν το 1981 όταν στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας ο καθηγητής Colin Sullivan, μετέπειτα ιδρυτής της ResMed, κατασκεύασε την πρώτη στον κόσμο αναπνευστική συσκευή CPAP για την θεραπεία της άπνοιας στον ύπνο.

Παράλληλα η εταιρεία μας από το 2009, αποτελεί επίσημο διανομέα στην Ελλάδα, τόσο του Αμερικάνικου οίκου Embla Systems, Natus, ενώ με την έναρξη του 2015 ξεκίνησε επίσημη συνεργασία με τον Γερμανικό οίκο Löwenstein Medical Technology για την διανομή των ποιοτικών προϊόντων που κατασκευάζει για την αντιμετώπιση των αναπνευστικών διαταραχών που παρουσιάζονται κατά τον ύπνο(SDB).

Πιο πρόσφατη συνεργασία της εταιρείας μας αποτελεί η ανάληψη του Φεβρουάριο του 2018, της αποκλειστικής διανομής στην Ελλάδα της ολοκαίνουργιας συσκευής θετικής πίεσης αυτόματης ρύθμισης (Auto-CPAP), S.Box™ από τον Γαλλικό οίκο Sefam, η οποία με την συμπλήρωση 30 ετών παρουσίας στην αντιμετώπιση του Συνδρόμου Άπνοιας στον Ύπνο, δημιουργεί την πλέον τεχνολογικά προηγμένη συσκευή CPAP στον κόσμο.

Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία μας έχει καθιερώσει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης της ποιότητας κατά τα διεθνή πρότυπα ΕΝ ΙSO 9001:2008 & EN ISO 13485:2012 για την διακίνηση και τεχνική υποστήριξη ιατροτεχνολογικών προϊόντων και παράλληλα εφαρμόζει τις απαιτήσεις της Υπουργικής απόφασης ΔΥ8δ/Γ.Π. οικ./1348/2004 αναφορικά με την Ορθή Πρακτική Διανομής Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων.

Προτεραιότητες / Στόχοι

Απόλυτη προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι η διασφάλιση της ποιότητας των προσφερόμενων προιόντων και υπηρεσιών και κατ' επέκταση η ικανοποίηση των αναγκών των εκλεκτών πελατών μας. Βασικός μας στόχος είναι η διαρκής μας παρουσία στα σπίτια όλων των ασθενών με αναπνευστικά προβλήματα, προσφέροντας ολοκληρωμένη εκπαίδευση, εξειδικευμένη υποστήριξη και διαρκή φροντίδα. Προς την κατεύθυνση αυτή, συμβάλλουν τόσο η εξασφάλιση νέων,ανώτερων τεχνολογικά προιόντων με άριστη σχέση τιμής-ποιότητας, όσο και η προσήλωσή μας στην συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού μας.
Η εικοσαετής αδιάλειπτη και επιτυχημένη ενασχόλησή μας στον τομέα των αναπνευστικών συσκευών, αποτελεί την μεγαλύτερη εγγύηση για τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία μας.