Εγκατάσταση φορητών αναπνευστήρων στα Νοσοκομεία Καστοριάς, Σύρου, Σωτηρία και στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου από την εταιρία Κ. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η εταιρία Κ. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. που δραστηριοποιείται πάνω από 25 χρόνια στον ιατροτεχνολογικό κλάδο και συγκεκριμένα στον τομέα των αναπνευστικών συσκευών (αναπνευστήρες και συσκευές άπνοιας), καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αυτή τη δύσκολη ώρα της αντιμετώπισης περιστατικών Covid-19 ώστε να μπορέσει να ικανοποιήσει τις ανάγκες των υγειονομικών δομών σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Στηριζόμενη στην επάρκεια προϊόντων αλλά και στο έμπειρο στελεχιακό δυναμικό της που με διάθεση αυταπάρνησης ανταποκρίνεται σε αυτές τις ανάγκες, εγκατέστησε μεταξύ άλλων, στο Νοσοκομείο Καστοριάς ανήμερα 25η Μαρτίου δύο (2) φορητούς αναπνευστήρες (νοσοκομείο στο οποίο θα εγκαταστήσει το Σάββατο 4 Απριλίου τρείς (3) επιπλέον αναπνευστήρες), στο Νοσοκομείο Σύρου δύο (2) αναπνευστήρες, στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου έναν (1) αναπνευστήρα και στο Νοσοκομείο Σωτηρία έναν (1) αναπνευστήρα. Ήδη είναι προγραμματισμένο την επόμενη εβδομάδα να εγκαταστήσει δύο (2) ακόμα αναπνευστήρες στο Νοσοκομείο Λήμνου και υπάρχουν πάρα πολλά αιτήματα από νοσοκομεία και κέντρα υγείας σε όλη τη χώρα.

Η εταιρία Κ. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. πιστεύει ότι κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας και όχι μόνο, η άμεση ανταπόκριση που παρέχει στις ανάγκες όλων των υγειονομικών δομών της χώρας και η συμβολή της στην αντιμετώπιση αυτών των περιστατικών, είναι το ελάχιστο που μπορεί να προσφέρει σε μια συνολική προσπάθεια που καταβάλλεται από διάφορους φορείς αυτή την περίοδο.

Γνωρίστε μια από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρείες στην Ελλάδα στον χώρο των αναπνευστικών συσκευών


Επίσημοι διανομείς κορυφαίων κατασκευαστικών οίκων παγκοσμίως

Εγγραφείτε στο NewsletterΕταιρεία

Γνωρίστε μια από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρείες στην Ελλάδα στο χώρο των αναπνευστικών συσκευών

Τηλέφωνο άμεσης εξυπηρέτησης

210 721 7762

© 2023 Raftopoulos. All rights reserved.