Η συσκευή AirMini AutoSet αποτελεί την μικρότερη και ελαφρύτερη συσκευή APAP στον κόσμο καθώς ζυγίζει μόλις 300gr!

Χρησιμοποιώντας την διαθέσιμη σε όλα smartphones εφαρμογή “AirMini app” μπορείτε να προσαρμόσετε το AirMini ώστε να ταιριάξει στις δικές σας προσωπικές ανάγκες και ταυτόχρονα να παρακολουθείτε την πορεία της θεραπείας σας όπου και εάν βρίσκεστε. Εναλλακτικά της εφαρμογής “AirMini app”, μπορείτε να λειτουργήσετε το AirMini πατώντας απλά ένα κουμπί.

To AirMini Autoset είναι αποκλειστικά συμβατό με τις ολοκαίνουργιες μάσκες του οίκου ResMed και πιο συγκεκριμένα με τις ρινικές μάσκες AirFit P10 for AirMiniκαι AirFit N20 καθώς και την στοματορινική μάσκα AirFit F20.

Για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα ξηρότητας κατά την διάρκεια της θεραπείας, το AirMini συνοδεύεται από το καινοτόμο σύστημα ύγρανσης “HumidX“, το οποίο παρέχει άνεση και ευελιξία.

Προαιρετικά διατίθεται μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ μεταξύ των οποίων, μπορείτε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Το Airmini Autoset πληροί τις προδιαγραφές της Αμερικάνικης Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας FAA για χρήση της συσκευής σε όλες τις φάσεις του αεροπορικού ταξιδιού.

AirMini Brochure

Κατηγορία: