Όταν η κορυφαία ποιότητα συναντά την υψηλή τεχνολογία

 

Το AirSense 10 Autoset for Her, μέλος της πιό δημοφιλούς σειράς CPAP παγκοσμίως, AirSense από την ResMed, είναι ίσως το πιό κομψό και όμορφο AutoCPAP που έχει σχεδιαστεί ποτέ.

Ο αλγόριθμος του AirSense 10 Autoset for Her είναι βασισμένος στον αλγόριθμο Autoset της ResMed αλλά έχει προσαρμοστεί στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των γυναικών που πάσχουν από άπνοια στον ύπνο. Συγκεκριμένα, έρευνες  έχουν δείξει ότι οι γυναίκες αυτές παρουσιάζουν μεγαλύτερες αποφράξεις στους άνω αεραγωγούς και συνεπώς ο αλγόριθμος του AirSense 10 Autoset for Her είναι πιό ευαίσθητος στον περιορισμό της ροής του αέρα. Ως εκ τούτου η άπνοια στον ύπνο των γυναικών αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με λιγότερη πίεση αέρα, άρα η θεραπεία καθίσταται πιό εύκολη και η συμμόρφωση μεγαλύτερη.

Χάρη στο ενσωματωμένο modem κινητής τηλεφωνίας που διαθέτει, το AirSense 10 Autoset for Her συνδέεται αυτόματα με την ψηφιακή cloud πλατφόρμα AirView, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης των δεδομένων της θεραπείας και εξ’αποστάσεως τεχνική υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο, βοηθώντας καταλυτικά στην συμμόρφωση του ασθενή με την συσκευή.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • AutoSet Response: επιτρέπει πρόσθετη προσαρμογή για ακόμη μεγαλύτερη άνεση.
  • AutoRamp: παρέχει τη δυνατότητα ανίχνευσης της επέλευσης του ύπνου, έχει σχεδιαστεί για να καταστήσει τη θεραπεία όσο το δυνατό πιο άνετη από την πρώτη στιγμή.
  • HumidAir™: o νέος υγραντήρας με τεχνολογία ClimateControl διασφαλίζει σταθερή ύγρανση του αέρα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύκτας.
  • Easy-Breathe™: το εξαιρετικά αθόρυβο μοτέρ παρέχει μια φυσική και άνετη κυματομορφή αναπνοής.
  • Το AirSense 10 AutoSet for her διαθέτει μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη, εύκολη στη χρήση, με έξυπνο μενού που παρέχει στους ασθενείς τη δυνατότητα γρήγορης πλοήγησης.
  • Η δυνατότητα ανίχνευσης της περιοδικής αναπνοής Cheyne-Stokes Respiration CSR συμβάλλει έτσι ώστε να προσφέρεται η κατάλληλη θεραπεία.

Το AirSense 10 Autoset for Her πληροί τις προδιαγραφές της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας FAA για χρήση της συσκευής σε όλες τις φάσεις του αεροπορικού ταξιδιού.

Μέσω του προαιρετικού μετασχηματιστή DC/DC Converter 24V/90W, το AirSense 10 for Her μπορεί να λειτουργεί ακόμη και μαζί με τον υγραντήρα HumidAir και το ClimateLineAir, παίρνοντας ρεύμα από πηγή τροφοδοσίας 12V ή 24V DC από αυτοκίνητο, σκάφος ή οποιοδήποτε άλλο μέσο με μπαταρία.

Επιπλέον, μέσω του προαιρετικού συστήματος μπαταρίας της ResMed, Power Station ΙΙ, επιτυγχάνεται αυτονομία χρήσης έως 12 ώρες.

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης