13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπνολογίας

H Raftopoulos Medical σας ενημερώνει για την συμμετοχή της ως χορηγού στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπνολογίας το οποίο διοργανώνεται από την ‘’Ελληνική Εταιρεία Υπνολογίας’’ στο συνεδριακό χώρο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας στις 3,4 και 5 Νοεμβρίου 2023. Σας περιμένουμε!

Δωρεά 400 αντιδραστηρίων σε Δημόσια Νοσοκομεία

Στην σημερινή δύσκολη οικονομικά και όχι μόνο συγκυρία προκειμένου τα Νοσοκομεία χώρας να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω οικονομικά λόγω της επιδημίας COVID-19, η εταιρεία μας έχει την τιμή να ανακοινώσει την αποδοχή του αιτήματος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας δια της ομάδας εργασίας “Μελέτη Διαταραχών Αναπνοής Στον Ύπνο”, για να δωρίσει σε διάφορα εργαστήρια 400 αναλώσιμα αντιδραστήρια κατάλληλα για τον ποσοτικό προσδιορισμό των αντισωμάτων IgG έναντι του ιού SARS-COV-2, στα πλαίσια σημαντικού ερευνητικού πρωτοκόλλου το οποίο έχει σχέση με την επίδραση του περιορισμένου ή κακής ποιότητας ύπνου στην αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού για COVID 19.

Εκπαίδευση Ιατρικού Προσωπικού Γ.Ν. Λάμιας

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν επίσημου αιτήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, μετέβη εκτάκτως στις 22/1/2021 με ίδια δαπάνη, πιστοποιημένο προσωπικό της εταιρείας για εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου ως προς την ορθή χρήση δύο αναπνευστήρων πίεσης-όγκου , Model Astral 150, του οίκου ResMed, που μεταφέρθηκαν εκτάκτως από το Υπουργείο Υγείας και αποτελούν τμήμα της γενναίας δωρεάς των «Legends 2004» τον Μαίο του 2020.

Νέες Ελκυστικότερες Τιμές

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους πελάτες μας  νέες ελκυστικότερες τιμές για όλα τα προιόντα μας

Οι Legends 2004 δώρισαν οκτώ αναπνευστήρες!

Η Εθνική ομάδα του Euro 2004 πραγματοποίησε μια σημαντική δωρεά.
Είναι μεγάλη τιμή που συνεργάστηκαν με την εταιρεία μας και μας επέλεξαν.

Τους αξίζουν πολλά μπράβο!

Όπως έκανε γνωστό ο Τάκης Φύσσας, οι πρωταθλητές Ευρώπης με την γαλανόλευκη, προχώρησαν σε δωρεά οκτώ φορητών αναπνευστήρων νέας τεχνολογίας, σε υγειονομικές μονάδες της περιφέρειας που χρειάζονται άμεση ενίσχυση.

«Συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες μας εν μέσω της πανδημίας, και ως ελάχιστο δείγμα στήριξης προς το δοκιμαζόμενο Υγειονομικό Σύστημα της χώρας μας, προχωρήσαμε στην δωρεά οκτώ φορητών αναπνευστήρων νέας τεχνολογίας, σε υγειονομικές μονάδες της περιφέρειας που χρειάζονται άμεση ενίσχυση.»

Η δράση υλοποιήθηκε από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Champions For Life, την οποία έχουμε ιδρύσει ως φορέα υλοποίησης της κοινωνικής μας προσφοράς.

Οι αναπνευστήρες αγοράσθηκαν με την οικονομική συνεισφορά όλων μας, με την συνεργασία της εταιρείας Κ. Ραυτόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε., αλλά και τις πολύτιμες δωρεές των παρακάτω φίλων και συνεργατών, τους οποίους ευχαριστούμε για την ενίσχυση αυτής μας της πρωτοβουλίας: Πόλυς Χατζηϊωάννου |Dole|Εκπαιδευτήρια Γέιτονα | Franman ΕΠΕ|CIP Holding Κων/νος Μεθενίτης| FF Group| Casa di Patsi| Oxford Company| ACS Courier Ημαθίας|Aigis Suites Kea| Πολυϊατρεία Αθανασίου|Fairplay|American Vintage», αναφέρει ο παλαίμαχος μπακ.

 

Πηγή: www.protothema.gr

Δωρεά δύο φορητών αναπνευστήρων από Γ.Καραγκούνη και ΕΠΣ Δωδεκανήσου στο νοσοκομείο Ρόδου

Η Κ. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. συνεχίζει να στηρίζει τις κοινωνικές ευαισθησίες φορέων και ιδιωτών, παραδίδοντας με εκπροσώπους της φορητούς αναπνευστήρες σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παράδοση φορητών αναπνευστήρων στα Νοσοκομεία Λήμνου και Πύργου από την εταιρία Κ. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η εταιρία μας Κ. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. πάντα στην πρώτη γραμμή στον κλάδο των επαγγελματιών υγείας κάλυψε και αυτή την εβδομάδα επιτακτικές ανάγκες Νοσοκομείων σε όλη την Ελλάδα.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εγκατάσταση φορητών αναπνευστήρων στα Νοσοκομεία Καστοριάς, Σύρου, Σωτηρία και στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου από την εταιρία Κ. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η εταιρία Κ. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. που δραστηριοποιείται πάνω από 25 χρόνια στον ιατροτεχνολογικό κλάδο και συγκεκριμένα στον τομέα των αναπνευστικών συσκευών (αναπνευστήρες και συσκευές άπνοιας), καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αυτή τη δύσκολη ώρα της αντιμετώπισης περιστατικών Covid-19 ώστε να μπορέσει να ικανοποιήσει τις ανάγκες των υγειονομικών δομών σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Συνεχίστε την ανάγνωση

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Η εταιρεία μας με χαρά ανακοινώνει την συμμετοχή της με εκθεσιακό Stand στο “7ο Πανελλήνιο Συνέδριο” για τις “Διαταραχές του Ύπνου στην Καθημερινή Ιατρική Πράξη” που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Απριλίου 2018 στο Πολεμικό Μουσείο.

Sefam S.Box

Η εταιρεία μας με τιμή ανακοινώνει την ανάληψη της αποκλειστικής διανομής του μοναδικού S.Box, του ολοκαίνουργιου ‘έξυπνου’ APAP από τον Γαλλικό οίκο Sefam.

Γνωρίστε μια από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρείες στην Ελλάδα στον χώρο των αναπνευστικών συσκευών


Επίσημοι διανομείς κορυφαίων κατασκευαστικών οίκων παγκοσμίως

Εγγραφείτε στο NewsletterΕταιρεία

Γνωρίστε μια από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρείες στην Ελλάδα στο χώρο των αναπνευστικών συσκευών

Τηλέφωνο άμεσης εξυπηρέτησης

210 721 7762

© 2023 Raftopoulos. All rights reserved.