Απαράμιλη απόδοση σε ένα μεγάλο πεδίο εφαρμογών.

Το εξαιρετικά δημοφιλές στην ιατρική κοινότητα καταγραφικό οξύμετρο 2500 PalmSAT, το οποίο ανήκει στην νέα γενιά των οξυμέτρων χειρός, είναι ένα μικρό και ελαφρύ ψηφιακό οξύμετρο, σχεδιασμένο να μετράει με ακρίβεια τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα και τους καρδιακούς παλμούς.Ο Αμερικάνικος οίκος Nonin έχει ενσωματώσει σε αυτό εξελιγμένη τεχνολογία και αλγόριθμους βάσει πολυετών κλινικών ερευνών προκειμένου να έχει ένα μεγάλο πεδίο εφαρμογών όπως:
Noσοκομεία, Ιατρεία, Ασθενοφόρα, Ερευνητικά προγράμματα για τον ύπνο, κατ’ οίκον χρήση κ.ά. Σε αυτό συμβάλλει η δυνατότητα του 2500 PalmSAT να συνδέεται με ποικιλία αισθητήρων, κατάλληλων για βρέφη, παιδιά και ενηλίκους.

Προαιρετικά διατίθενται:
ειδική βάση φόρτισης (παροχή AC), το ειδικό λογισμικό nVISION για ανάλυση και εκτύπωση των καταγραφών από Η/Υ, ειδικό καλώδιο σύνδεσης με Η/Υ, θήκη μεταφοράς κ.ά.

Η έκδοση 2500Α PalmSAT διαθέτει επιπλέον συναγερμούς που προειδοποιούν αφενός για χαμηλό επίπεδο σφυγμών και κορεσμού οξυγόνου στο αίμα και αφετέρου για χαμηλή διάρκεια μπαταρίας.

Χώρα Κατασκευής: ΗΠΑ

(2500 PALMSAT) Υποστηρικτικό Υλικό

Κατηγορία: